ONZE DIENSTEN


VERWARMING -  VENTILATIE  - AIRCONDITIONING - SANITAIR

Benetech is uw betrouwbare en innovatieve partner in HVAC (Heating, Ventilation en Air-conditioning) installaties. Voor al uw vragen rond binnenklimaat en sanitair, zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing.

Wij zijn een vaste partner van de Beneens bouwgroep, maar werken ook graag samen met andere partijen.

ADVIES

Benetech onderscheidt zich van klassieke installatiebedrijven door het uitdenken van een totaaloplossing voor elk van uw projecten. Wij denken mee in het optimaliseren van jouw installaties.

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, je krijgt steeds advies op maat.

EPB

Gebouwen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd, moeten voldoen aan de EPB-eisen (Energieprestatie en Binnenklimaat). Welke deze normen zijn is afhankelijk van onder meer de bestemming van het gebouw, de soort werken die uitgevoerd worden en de datum van de vergunning.

Benetech is thuis in deze ingewikkelde materie en kan je met raad en daad bijstaan. Hierdoor vermijd je ongewenste verrassingen.

BEN je mee.gif

ATTESTEN EN CERTIFICATEN

We vinden het belangrijk dat je als klant volledig geïnformeerd bent over onze certificaten op vlak van veiligheid, milieu en duurzaamheid. Hierover bieden we volledige transparantie.

Momenteel beschikken we over volgende certificaten:

  • Koeltechnische bedrijf

  • Certificaat van bekwaamheid inzake gasvormige brandstof G1 certificaat
  • Rescert warmtepompen
Rescert.png

verwarming facebook 2.jpg

 VERWARMING

We helpen je bij de keuze van het meest geschikte merk, zowel voor de traditionele systemen op gas of mazout als voor de innoverende verwarmingsmethoden, zoals een warmtepomp.

We werken met betrouwbare kwaliteitsmerken, zoals Daikin, Junkers of Thermia. Dit heeft als voordeel dat we deze installaties door en door kennen, waardoor we u zeer gericht kunnen adviseren bij de installatie, maar ook nadien bij onderhoud of herstellingen. 

Wij zijn echter niet exclusief gebonden aan deze grote merken en bekijken met jou graag elke optie.

VERWARMINGSELEMENTEN

Van klassieke radiatoren, over vloerverwarming en convectoren: alle soorten verwarmingstoestellen behoren tot de mogelijkheden. In onze voorstellen houden wij steeds rekening met je stijl, wensen èn budget, zodat ook hier een oplossing wordt gekozen die bij je past.


VENTILATIE

Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat. Samen met jou gaan wij op zoek naar het systeem dat het best bij je past. We houden rekening met de kenmerken van het gebouw en zorgen ervoor dat alles perfect past in uw interieur. Ook hier kiezen we voor kwaliteitssystemen onder meer van Zhender.

IMG_3462.JPG

ventilatie facebook.jpg

AIRCONDITIONING

We zorgen er niet enkel voor dat je het warm hebt in de winter. Door onze expertise in airconditioning is het fris binnen wanneer de temperaturen stijgen.

Of het nu gaat om airconditioning van het hele gebouw of voor één enkel lokaal, wij bekijken alle opties samen met jou en houden rekening met jouw noden en wensen.

Ook voor onderhoud van airconditioning installaties kan je bij Benetech terecht. Regelmatig onderhoud draagt bij aan de levensduur van de installatie en helpt energie te besparen.


SANITAIR

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, kantoorgebouwen of gezinswoningen, Benetech vormt uw betrouwbare partner voor de sanitaire installatie.

Doordat we op voorhand met je meedenken en alle mogelijke opties overleggen, zorgen we ervoor dat uw sanitaire installaties betrouwbaar zijn en voldoen aan de huidige normering. Dit alles gebeurt met oog voor hedendaags design gericht op jouw comfort.

Door onze ruime ervaring in diverse bouwprojecten, zijn we gewend een strakke en efficiënte planning op te maken en deze ook na te komen.

sanitair facebook.jpg